Gouache på papir

Klik på den lille pil nedenunder billedet for at se flere og ellers - Klik på billedet for at se priser og store størrelser.

fyn kunst, gouache på papir, kirsten overgaard, onlinegalleri, kirsten malerier, fyn kunstnere, sydfyn køb af kunst, lundeborg kunst, galleri,

Priserne er inkl. indramning.

Hvis du ønsker anden indramning taler vi om mulighederne.

 

 

Klassisk hvid ludbehandelt træramme

Dette er str. 50 x 70 cm

Det er gratis at få det med hjem på prøve

Gouache er ligesom akvarelfarver nemt at tage med ud i naturen. Jeg har malet de nuværende på enten Færøerne, Vesterhavet eller Nordfyn v/Enebærodde.

Hvad er Gouache?

Gouache, også kaldet temperafarve minder på mange måder om akvarel men med den primære forskel, at gouache er heldækkende i modsætning til akvarel, som er transparent. Pigmenterne er større end i akvarel.  Gouache tørrer hurtigt og helt mat op - og ligesom med akvarel, kan indtørret farve opløses igen med vand.

Ordet "gouache" er overtaget fra fransk og udtales "gua'sj" eller "goa'sj." Fransk har modtaget ordet fra italiensk "guazzo", som betyder "vandpyt", "vand" eller "lavering".

Før akrylmalingen var gouache det populære alternativ til olie. Siden blev gouache en mere grafisk artikel - f.eks. til farvelægning af illustrationer, plakater og tegneserier såvel som i håndtegnet animation, hvor gouache bruges til at farvelægge de lag et stillbillede består af.