Profil

Jeg er autodidakt billedkunstner og arbejder med akryl på lærred og gouache på papir. Jeg er primært optaget af at male nordiske abstrakte landskabsmalerier. Jeg bruger tit en del vand i både akryl og gouache så der kommer flere tynde lag og et transparent og let udtryk. 

Jeg er i de sidste 7 år blevet undervist af forfatter og kunstmaler Birger Møller (tidl. Underviser på Århus Kunstakademi. Undervisningen har givet mig mulighed for at lære at arbejde med forskellige teknikker og metoder. Denne læringsproces har også styrket mit personlige maleriske udtryk. 

Motiv: Når du kigger vil dit sind automatisk lede efter noget det kender dvs. har set før. Du/dit sind vil derfor bedst kunne lide maleriet når du kan genkende eks. et landskab med træer, buske og himmel. Det kan du måske ikke her - Metaforisk sagt så bliver ”historien ikke fortalt med det samme", som den gør i naturalistiske malerier. Man skal bruge lidt tid til at kigge, og dvæle ved maleriet, fordi du selv ”arbejder” for at finde noget i maleriet, der siger/giver dig noget. På den måde kan maleriet leve i mange år hos dig, og fortælle mange historier, alt efter hvem der kigger på det.

Jeg arbejder gerne ude i naturen i Danmark og på Færøerne. 

Skagen

Færøerne - v/Saksun

Stoul fiskerleje - Tåsinge

Stauns - Samsø

Andkær Vig - Vejle Fjord

Gjògv - Færøerne