Profil

Jeg er autodidakt billedkunstner og maler med akryl på lærred og gouache på papir. Jeg er primært optaget af at male abstrakte landskabsmalerier. Jeg bruger tit en del vand i både akryl og gouache så der kommer flere tynde lag og et transparent og let udtryk.

Jeg holder af at arbejde direkte ude i naturen rundt omkring i Danmark, og har været 2 gange på Færøerne.

Jeg har i de sidste 5 år gået hos Birger Møller (tidl. Underviser på Århus Kunstakademi, og som nu har egen Malerskole i Ballen) 

Mine malerier er lavet udfra forskellige teknikker og udtryksformer. Resultatet bliver tit et abstrakt udtryk taget udfra forskellige elementer i naturen. Således kan en lille orange blomst blive brugt til en baggrundsfarve/en flade, og et træ kan blive forvandlet til kun at omhandle 30 cm af en stamme.

Jeg har tit hørt at mine malerier ”vinder og bliver utrolig flotte” ved nærmere eftersyn. Man skal bruge lidt tid til at kigge, fordi du selv ”arbejder” for at finde noget i maleriet, der siger dig noget. På den måde kan maleriet fortælle mange historier, alt efter hvem der kigger på det, og kan leve i mange år. Metaforisk sagt så bliver ”historien ikke fortalt med det samme.”

Art is not what you see..... but what you make others see

Edgar Degas 1834-1917‚Äč

God fornøjelse