Profil

Jeg har arbejdet med akrylbilleder i mere end 20 år og deltaget i div. kunstskoler, tegne/malekurser gennem årene.I de sidste 5 år har jeg gået hos kunstmaler og forfatter Birger Møller.
Mine malerier er lavet udfra forskellige teknikker og udtryksformer, og på det seneste arbejder jeg med abstrakte udtryk udfra forskellige elementer i naturen.

 

Det kan være en forsøgt formulering af træer, men hvor der hele tiden opstår noget udefinerbart. Det bevarer jeg som et åbent rum, således at betragteren også kan fantasere og lægge sine opfattelser ind i maleriet. 

Det at male er for mig en intuitiv proces, og derved er mange af mine malerier forskellige. Jeg kan godt beslutte mig for at male noget bestemt, men malerierne har deres eget liv, så lige pludselig er jeg i gang med noget andet, andre farver, andre streger og ender dermed et helt andet sted. Der sker det i processen, at man er nødt til at ”følge med maleriet”.


Mange spørger mig hvad mine malerier forestiller, eller hvad der har inspireret mig. Jeg vil sige at mine malerier forestiller det, som du selv opfatter og ser. Alle mennesker opfatter og sanser forskelligt, så selvom jeg siger, at jeg har forsøgt at male indtrykkene af en træ, vil du sikkert kunne se noget andet i maleriet. Det er det der er sjovt og fantastisk ved alle malerier.

kirsten maleri, kirsten malerier, kirsten billeder,kirsten overgaard, onlinegalleri

 

Art is not what you see.....
but what you make others see

Edgar Degas 1834-1917

 

God fornøjelse